Головна Новини Суспільство робота і кар'єра У МОЗ розповіли, на яку роботу люди старше 60 років можуть вийти з 1 червня
commentss НОВИНИ Всі новини

У МОЗ розповіли, на яку роботу люди старше 60 років можуть вийти з 1 червня

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов роз’яснив, хто з людей старше 60 років може працювати вже з червня, а кому рекомендовано продовжити перебувати в самоізоляції до 22 червня

29 травня 2020, 11:36 comments3098
Поділіться публікацією:

Люди похилого віку зможуть вийти на роботу з 1 червня, але тільки певні категорії. Про це розповів на брифінгу міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

У МОЗ розповіли, на яку роботу люди старше 60 років можуть вийти з 1 червня

Так, більшості пенсіонерам МОЗ рекомендує продовжити самоізоляцію до 22 червня. Однак з 1 червня дозволяється вихід на роботу співробітникам органів влади і критичної інфраструктури.

"В постанові уряду чітко визначено, хто підлягає обов'язковій самоізоляції. В тому числі люди, які входять до групи ризику – це люди старше 60 років. Там є винятки, які стосуються людей, які працюють в органах державної влади, органах місцевого самоврядування, на об'єктах критичної інфраструктури, або тієї, яка працює в послугах життєзабезпечення нашого населення – наприклад, водопостачання, енергетика, хімічна галузь, — розповів Степанов. — Всі ці люди можуть працювати і не перебувати в режимі самоізоляції".

Міністр зауважив, що вихід людей похилого віку має бути з дотриманням усіх протиепідемічних заходів. Всі інші люди, особливо пенсіонери, повинні перебувати на самоізоляції, наголосили у МОЗ.

Нагадаємо, Мінсоцполітики хоче доплачувати літнім громадянам по 500 грн.

Раніше повідомлялося, які головні 5 проблем заважають розвитку ринку праці України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення


Новини