Головна Новини Суспільство робота і кар'єра "Гарний і поганий поліцейські": Геращенко розповів, як проходить відбір в Нацполіцію
commentss НОВИНИ Всі новини

"Гарний і поганий поліцейські": Геращенко розповів, як проходить відбір в Нацполіцію

Заступник глави МВС Антон Геращенко розповів, що реформа Нацполіції передбачала ряд переваг і пільг для професіоналів

25 червня 2020, 14:34 comments1105
Поділіться публікацією:

У 2017 році міністр внутрішніх справ Арсен Аваков ініціював програму іпотечного кредитування для співробітників МВС, щоб таким чином  поліпшити ряди хороших співробітників. Про це розповів заступник глави МВС Антон Геращенко в інтерв'ю агентству "РБК-Україна".

"Гарний і поганий поліцейські": Геращенко розповів, як проходить відбір в Нацполіцію

Так, згідно з даною програмою, для поліцейських було виділено одразу 1 500 квартир, які вони могли придбати в розстрочку на 20 років на вигідних умовах, з погашенням процентної ставки за рахунок держави.

"Але якщо ти порушуєш закон, ти вилітаєш з програми, і тобі доведеться платити самому за все у повному розмірі. І в минулому році таких було лише двоє або троє. Тобто, якщо дати можливість людині мати квартиру, то вона буде знати, що він повинна чесно трудитися 20 років. Тоді ці люди будуть працювати краще за всіх", — позначив Геращенко.

При цьому чиновник зазначив, що дана програма має серйозні перешкоди при реалізації, а деякі фракції відкрито лобіюють заборону на всі привілеї для співробітників МВС.

нями на бюджетному комітеті депутат від фракції "Голос" намагався "завалити" нам коронавірусну надбавку для поліції з такими словами: це ми повинні давати надбавку тим поліцейським, які не пустили до суду нашого депутата Лозінського, чи що?! Так, повинні! Тому що ці люди стоять на вулиці, їх б'ють і з ними спілкуються 50 невідомих їм активістів, в лапках, серед яких може бути хворий на коронавірус", — сказав міністр.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Антон Геращенко пояснив, звідки взялося тотальна неприязнь Арсена Авакова в українському суспільстві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини