Головна Новини Суспільство Наука та освіта Вступна кампанія-2020: у Міносвіти назвали основні нововведення
commentss НОВИНИ Всі новини

Вступна кампанія-2020: у Міносвіти назвали основні нововведення

Вступна кампанія 2020 року стартує вже в суботу, 1 серпня

30 липня 2020, 06:00 comments4283
Поділіться публікацією:

У Міністерстві освіти розповіли про нововведення при вступній кампанії у 2020 році. Про це повідомив заступник міністра освіти і науки Андрій Вітренко, передає "Новий час".

Вступна кампанія-2020: у Міносвіти назвали основні нововведення

З 1 серпня в Україні стартує вступна кампанія до установи вищої освіти. Цього року абітурієнти зможуть подати до 5 заяв на бюджет, а також необмежену кількість заяв на контракт.

Абітурієнти пільгових категорій зможуть подати електронні заяви на надходження при наявності хоча б одного сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання 2017-2020 років.

Ще однією новацією стала можливість абітурієнтам складати вступні іспити замість ЄДІ, а також здавати творчі конкурси певні спеціальності при вступі на бюджет. Такі абітурієнти могли зареєструватися у закладі вищої освіти для складення таких екзаменів та творчих конкурсів з 24 липня. Здача екзаменів і написання творчих конкурсів пройде з 1 по 12 серпня.

Крім цього у цьому році освітні центри Крим-Україна і Донбас-Україна будуть створені у всіх університетах МОН, МОЗ, Мінкультури та в трьох закладах вищої освіти МВС.

Нагадаємо, вступна кампанія у 2020 році буде проходити з урахуванням прогнозу розвитку епідеміологічної ситуації на тлі пандемії коронавірусу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини