Головна Новини Суспільство Наука та освіта Відомий американський підприємець розповів, коли закінчиться пандемія COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий американський підприємець розповів, коли закінчиться пандемія COVID-19

На думку бізнесмена, для боротьби з COVID-19 необхідно застосувати глобальний підхід

21 вересня 2020, 23:02 comments2022
Поділіться публікацією:

Відомий підприємець і філантроп, а також засновник корпорації Microsoft Білл Гейтс під час інтерв'ю телеканалу Fox News висловив думку, що закінчення епідемії коронавирусной інфекції можна очікувати тільки в 2022 року.

Відомий американський підприємець розповів, коли закінчиться пандемія COVID-19

Фото: Jack Taylor / Getty Images

На його думку, для того, щоб зменшити, а потім і звести нанівець показники поширення коронавирусной інфекції, необхідно застосувати глобальний підхід.

"Слава богу, технології розробки вакцин вже були, фінансування надійшло, а компанії виділили своїх кращих фахівців. Тому я налаштований оптимістично, все це не буде тривати вічно", — сказав Гейтс.

Також відомо, що благодійний фонд, заснований бізнесменом, збільшив пожертвування на боротьбу з COVID-19 до $ 650 млн, що є свого роду рекордом по виділенню коштів для перемоги над вірусом.

Бізнесмен підкреслив про те, що політика, яка проводиться державами щодо виробництва вакцини, може мати несприятливі наслідки, адже на ринку з'явиться багато "фейковий" препаратів, які не пройшли належних випробувань.

На сьогоднішній день в світі налічується більше 31 млн хворих, приблизно 22 млн осіб одужали, також зареєстровано майже мільйон смертей від інфекції. В Україні на ранок 21 вересня зафіксовано понад 178 тис осіб.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в упаковці морепродуктів з Росії китайські спеціалізовані служби виявили коронавірус. Згідно з повідомленням служби по профілактиці і контролю захворювань міста Фуюй, одна з партій продукції вже поступила в продаж.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини