Головна Новини Суспільство Наука та освіта В уряді розповіли, коли в Україні почнеться навчальний рік
commentss НОВИНИ Всі новини

В уряді розповіли, коли в Україні почнеться навчальний рік

Глава уряду нагадав, що з 1 серпня вступають в силу нові правила адаптивного карантину

30 липня 2020, 17:53
Поділіться публікацією:

По всій Україні навчальний рік розпочнеться вчасно – 1 вересня. При цьому з 1 серпня набирають чинності нові правила адаптивного карантину. Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль, передає "РБК-Україна" з посиланням на урядовий портал.

В уряді розповіли, коли в Україні почнеться навчальний рік

Сьогодні, 30 липня, під його головуванням відбулася всеукраїнську селекторну нараду з керівниками областей. На ньому, зокрема, обговорили організацію навчального року 2020/2021 в умовах адаптивного карантину, забезпечення навчальних закладів підручниками та використання коштів субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам.

"Навчальний рік по всій території України почнеться вчасно з 1 вересня відповідно до особливостей епідеміологічної ситуації в конкретному регіоні або окремій адміністративно-територіальній одиниці", – сказав Шмигаль.

Він звернув увагу, що з 1 серпня набирають чинності нові правила адаптивного карантину, за яким всі регіони України будуть розділені на чотири зони. При цьому в залежності від епідеміологічної ситуації на окремих територіях, в районах, містах "червоної" зони будуть прийматися окремі рішення.

Слід зазначити, що в середині липня Міністерство охорони здоров'я повідомило, що розробляє правила, за якими діти підуть вчитися до школи з 1 вересня.

Нагадаємо, у Міністерстві освіти розповіли про нововведення при вступної кампанії в 2020 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини