Головна Новини Суспільство Наука та освіта В Україні навчання у школах можуть зробити у дві зміни
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні навчання у школах можуть зробити у дві зміни

МОЗ спільно з Міносвіти розробляють правила роботи шкіл з вересня

14 липня 2020, 11:57 comments1386
Поділіться публікацією:








Міністерство охорони здоров'я України спільно з Міністерством освіти та науки розробляють правила відвідування шкіл дітьми з 1 вересня. Зокрема, вони не виключають варіант навчання у дві зміни. Про це на брифінгу розповів міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

В Україні навчання у школах можуть зробити у дві зміни

"Ми розглядаємо всі без винятку ситуації, в тому числі й такі (коли діти будуть навчатися у дві зміни), — сказав міністр. — Що стосується медсестри, яка працює в школі в першу зміну, ми вважаємо, що власник закладу повинен розглянути це питання: яким чином на роботі буде перебувати медсестра. Скринінг температури можуть проводити й інші працівники школи".

За словами голови МОЗ, медичний контроль за проведенням освітнього процесу і за режимом навчальної роботи в школі, а також інші зауваження будуть викладені у правилах.

"Ми намагаємося зробити максимально зручні правила, але, водночас, ці правила мають створювати безпеку для дітей", — сказав Степанов.

Нагадаємо, в Україні пропонують безкоштовно вчитися в школі не один раз. Зараз середню освіту можна отримати в Україні лише одного разу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини