Головна Новини Суспільство Наука та освіта У МОЗ розповіли, як будуть працювати навчальні заклади в умовах карантину
commentss НОВИНИ Всі новини

У МОЗ розповіли, як будуть працювати навчальні заклади в умовах карантину

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов повідомив, в яких регіонах навчальні заклади не зможуть працювати з 1 вересня

15 серпня 2020, 12:58 comments1314
Поділіться публікацією:

Навчальні заклади в Україні з початку нового навчального року працюватимуть в звичайному режимі, але їм доведеться дотримуватися раніше встановлених правил карантину. Про це сьогодні, 15 серпня, під час брифінгу розповів міністр охорони здоров'я України Максим Степанов.

У МОЗ розповіли, як будуть працювати навчальні заклади в умовах карантину

Згідно з діючими в Україні правилами адаптивного карантину, працювати не будуть тільки ті навчальні заклади, які знаходяться в регіонах з червоним рівнем епідемічної небезпеки.

Нагадаємо, батьки не зможуть супроводжувати дітей в школу — тільки до входу, де хлопцям будуть щодня вимірювати температуру. Згідно з рекомендаціями уряду, діти повинні по мінімуму переходити з кабінету в кабінет, а щоб учні якомога менше перетиналися, на підлозі коридорів потрібно позначити розмітку двостороннього руху. Також школярі повинні будуть носити маски в коридорах, заняття ж будуть проходити без засобів індивідуального захисту. Рекомендується частина уроків, наприклад, музику, творчість і подібні дисципліни, проводити на повітрі, якщо дозволяє погода. Від традиційних святкувань першого дзвінка в МОН школам радять утриматися.

Раніше "Коментарі" писали про те, що сьогодні в Україні був встановлений черговий рекорд за кількістю нових випадків зараження коронавірусів. За останню добу в країні виявили 1847 випадків зараження інфекцією .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини