Головна Новини Суспільство Наука та освіта Столичним школам виділили понад 23 мільйона гривень для захисту від коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Столичним школам виділили понад 23 мільйона гривень для захисту від коронавірусу

У жовтні з бюджету міста направили кошти усім закладам загальної середньої освіти для закупівлі деззасобів та засобів захисту від коронавірусної інфекції

26 жовтня 2020, 17:00
Поділіться публікацією:

Столичним школам з міського бюджету виділили більше 23 мільйонів гривень для захисту від COVID-19. Як саме розподілили кошти між районами, повідомляє УНН.

Столичним школам виділили понад 23 мільйона гривень для захисту від коронавірусу

Фото: naberejna.com.ua

Відтак на засоби індивідуального захисту для закладів загальної середньої освіти Шевченківського району направити 736,2 тис. грн, а на закупівлю паперових рушників, дезінфікуючих засобів, бактерицидних ламп і термометрів – понад 1 млн грн.

У Печерському районі на маски та антисептики знадобилося понад 1,6 млн грн, з яких близько 259 тис. грн – на маски медичні, півмаски фільтрувальні, захисні щитки і костюми та понад 1,3 млн на деззасоби.

Для потреб закладів, які розташовані у Подільському районі закупили медичних масок на понад 856 тис. грн. Нині розглядаються пропозиції на відкриті торги з придбання антисептиків на суму понад 1,3 млн грн.

Зазначається, що в Оболонському районі для проведення аналогічних закупівель виділено 3 млн грн, з них понад 2,3 млн грн. використано на придбання деззасобів.

У свою чергу в Дніпровському районі необхідно понад 3,3 млн грн, лише на антисептики  витрачено 1,9 млн грн. У Солом’янському районі засоби індивідуального захисту та дезінфікуючі засоби вартували близько 1,5 млн грн.

Також вказано, що в наступних районах кошти розподілили так:  у Голосіївському – затвердили кошти у розмірі понад 1,8 млн грн., у Дарницькому  необхідні матеріали коштували 712 тис. грн. та у Святошинському районі – школи отримали 1,7 млн грн. на закупівлю необхідного. 

Нагадаємо, "Коментарі" повідомляли чи будуть діти повертатися до шкіл після канікул.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини