Головна Новини Суспільство Наука та освіта Шокуючі цифри: скільки часу люди витрачають на соцмережі
commentss НОВИНИ Всі новини

Шокуючі цифри: скільки часу люди витрачають на соцмережі

У 53% населення планети є профілі в соцмережах

26 жовтня 2020, 21:00 comments1333
Поділіться публікацією:

Те, що люди в сучасному світі стали залежні від соціальних мереж — відомий факт. Багато хто навіть не замислюються над тим, скільки часу витрачається на спілкування, стрічку новин, перегляд фотографій в Instagram або Facebook. Але експерти з міжнародного агентства We Are Social провели цікаве дослідження і надали шокуючі цифри.

Шокуючі цифри: скільки часу люди витрачають на соцмережі

В ході аналізу фахівці з'ясували, що у половини населення планети (53%) є профілі в соціальних мережах і з кожним днем активних користувачів стає все більше. Згідно з даними, щомісяця соціальними мережами користуються 4 мільярди осіб. Тільки за цей рік свої профілі створили близько 450 млн нових користувачів.

І найбільше зростає кількість Instagram-користувачів, за останні кілька місяців їх аудиторія збільшилася на 76 млн осіб.

Представники організації припускають, що таке високе зростання користувачів пов'язане з пандемією коронавірусної інфекції, адже люди почали переходити на онлайн-спілкування.

Експерти також з'ясували, що щодня до різних соціальних мереж додається близько 2 млн осіб, це приблизно 14 користувачів в секунду.

Так, скільки ж люди витрачають на "залипання в соцмережах"? Згідно з даними, то не менше 2,5 годин на день, а якщо підрахувати глобально, що всі користувачі витратили на це 10 мільярдів годин.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, про які речі щасливі пари не розповідають в соцмережах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини