Головна Новини Суспільство Наука та освіта Скасування ЗНО-2020: Зеленський зареєстрував законопроект
commentss НОВИНИ Всі новини

Скасування ЗНО-2020: Зеленський зареєстрував законопроект

Президент України Володимир Зеленський вніс на розгляд Ради законопроект щодо скасування обов’язкового для всіх випускників ЗНО

17 червня 2020, 14:18 comments2853
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський зареєстрував законопроект щодо скасування загальнообов’язкового Зовнішнього незалежного тестування у 2020 році. Про це свідчить інформація на сайті Верховної Ради України.

Скасування ЗНО-2020: Зеленський зареєстрував законопроект

Йдеться про проект закону, який вносить змін до деяких законів України щодо окремих питань завершення 2019-2020 навчального року. Ініціатива обґрунтована станом епідеміологічної ситуації в України та необхідністю надання учням (студентам), які завершують здобуття повної загальної середньої освіти, права обирати в умовах поширення коронавірусу вид оцінювання результатів їх навчання. Згідно із пояснювальною запискою, учні можуть обрати річне оцінювання, державну підсумкову атестацію або державну підсумкову атестацію у формі ЗНО.

Наразі документ направлений на розгляд парламентського комітету.

Як повідомлялося, пробне Зовнішнє незалежне оцінювання в Україні фактично не відбулося через повільну роботу відповідних сайтів і провальну комунікацію між Міністерством освіти і учасниками процесу. Під питанням і проведення ЗНО. Експерти проаналізували ситуацію для видання "Коментарі".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини