Головна Новини Суспільство Наука та освіта Неймовірно: камери зафіксували падіння метеорита (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Неймовірно: камери зафіксували падіння метеорита (відео)

Той випадок, коли фахівці це помітили, а техніка встигла зафіксувати

24 листопада 2020, 13:57 comments1562
Поділіться публікацією:








Щодня на нашу планету падає багато космічного сміття, і часто це трапляється саме в безлюдних місцях. Це призводить до того, що більшість таких ефектних видовищ так і залишаються непоміченими людиною. Але бувають і виключення, коли за допомогою техніки вдається зафіксувати щось дійсно неймовірне.

Неймовірно: камери зафіксували падіння метеорита (відео)

Камеры зафиксировали падение метеорита. Фото: unsplash

Так, 18 листопада приблизно в 100 кілометрах на південь від узбережжя Тасманії експерти на борту дослідницького судна зняли на відео падіння зеленого метеорита. Він несподівано потрапив в об'єктив RV Investigator — прилада спостереження на кораблі. Це схоже на неймовірний великий феєрверк, згодні?

"Метеорит перетинає небо просто перед кораблем, а потім розпадається — це було приголомшливо, і нам дуже пощастило, що ми показали все це в прямому ефірі з корабля. Розміри і яскравість метеорита були неймовірними", — говорить менеджер CSIRO Voyage Джон Хупер.


Як повідомляло видання "Коментарі", фотограф зняв запуск ракети на фоні Сонця. Тревору Малманну вдалося зняти дійсно унікальний момент: запуск ракети на фоні Сонця. "Вранці я став свідком того, як ракета Falcon 9 (B1058.3) підняла ще 60 космічних відділень супутників Starlink і пройшла диск Сонця! Це було неймовірне видовище і сподіваюся, вам сподобається це коротке відео", — підписав свою роботу фотограф.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини