Головна Новини Суспільство Наука та освіта Навчальний рік у школах України почнеться з уроку, на якому дітям розкажуть правду і міфи про коронавіруси
commentss НОВИНИ Всі новини

Навчальний рік у школах України почнеться з уроку, на якому дітям розкажуть правду і міфи про коронавіруси

Також учнів проінформують про психологічну допомогу в разі тривожного стану через пандемію і ознайомлять з методами боротьби зі стресом

28 серпня 2020, 22:36 comments1004
Поділіться публікацією:

Навчальний рік в українських школах розпочнеться з уроку, присвяченого безпечному навчанню умовах адаптивного карантину і поширення коронавируса. Про це на офіційній сторінці в Facebook повідомляє прес-служба Міністерства освіти і науки України.

Навчальний рік у школах України почнеться з уроку, на якому дітям розкажуть правду і міфи про коронавіруси

Джерело: ura.news

"Вже за кілька днів — свято 1 сентября! Цей навчальний рік буде проходити в особливих умовах. Тому важливо присвятити перший урок правилам безпечного навчання під час карантину. Для проведення інтерактивного уроку рекомендуємо педагогам скористатися підготовленими планами уроку і додатковими матеріалами", — сказано в повідомленні .

Знання, отримані на першому уроці, пояснять дітям нові правила поведінки в школі в умовах карантину, розкриють міфи про COVID-19, пояснять основні правила респіраторної гігієни. Також учнів проінформують про психологічну допомогу в разі тривожного стану через пандемію і ознайомлять з методами боротьби зі стресом.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про умови повторного закриття столичного метрополітену.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини