Головна Новини Суспільство Наука та освіта Людство почало жити в екологічний борг
commentss НОВИНИ Всі новини

Людство почало жити в екологічний борг

Для підтримки способу життя населення необхідно 1,6 планети

23 серпня 2020, 08:55 comments2359
Поділіться публікацією:

Починаючи з 22 серпня 2020 року, людство планети почало жити в "екологічний кредит", так як всі природні ресурси (вода, грунт, чисте повітря), які планети здатна відновити протягом календарного року, вже вичерпані. Про це повідомляє Міжнародний науково-дослідний інститут Global Footprint Network.

Людство почало жити в екологічний борг

Представники організації з 1970 року займаються вичисленням Дня перезавантаження земних ресурсів. У порівнянні з минулим роком, людство використало біоресурси Землі на місяць пізніше. 22 серпня 2020 року — середній день перевищення норми у всьому світі, але кожна країна починає жити в екологічний борг в різний час.

Організація повідомляє, що таке екологічне марнотратство може призвести до зникнення лісів, ерозії грунту, втрати біологічного різноманіття і збільшення вмісту діоксиду вуглеводу в атмосфері, що веде до кліматичних змін. На жаль, планета не встигає відновити свої ресурси, тому що людство використовує їх набагато швидше. Згідно з даними організації, для підтримки нормального способу життя населенню необхідно 1,6 планети.

Людство почало жити в екологічний борг - фото 2

Раніше видання "Коментарі" називало головну загрозу для людства.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини