Головна Новини Суспільство Наука та освіта Є три сценарії початку навчального року в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Є три сценарії початку навчального року в Україні

Тимчасово виконуючий обов'язки міністра освіти і науки Сергій Шкарлет поділився очікуваннями від старту нового навчального року

17 липня 2020, 19:33 comments1795
Поділіться публікацією:

У п'ятницю, 17 липня, під час робочої поїздки в Чернігівську область Сергій Шкарлет поділився трьома різними варіантами, як почнеться навчальний рік. Про це повідомляє сайт Міністерства освіти і науки.

Є три сценарії початку навчального року в Україні

"Зараз ми розглядаємо три сценарії старту нового навчального року. Остаточне рішення приймуть регіональні комісії з питань техногенно-екологічних ситуацій. Все буде залежати від конкретних показників захворюваності в області", — сказав Шкарлет.

Причому тимчасово виконуючий обов'язки міністра виділив найбільш очікуваний.

"І так, перший сценарій.Низький рівень захворюваності, що дозволить ходити в школу в стандартному режимі. Другий — високий рівень захворюваності, навчання буде вестися в дистанційному форматі. І третій, змішаний. Він виглядає зараз найбільш очікуваним. Навчальний процес пройде як дистанційно, так і з відвідуванням шкіл", — зазначив міністр.

Раніше "Коментарі" дізналися у експертів, чому Сергія Шкарлета призначили в обхід Верховної Ради України і які завдання треба вирішувати.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини