Головна Новини Суспільство Наука та освіта Демонструє якість повітря: китаєць придумав новий пристрій
commentss НОВИНИ Всі новини

Демонструє якість повітря: китаєць придумав новий пристрій

Він вирішив не стояти осторонь і допомогти людям

24 вересня 2020, 18:56
Поділіться публікацією:

Винахідника з Китаю настільки турбує проблема забрудненого повітря на всій планеті, що він зайнявся пошуком вирішення цієї серйозної проблеми. Про це пише видання lux.

Демонструє якість повітря: китаєць придумав новий пристрій

Пристрій, який показує рівень забруднення повітря. Фото: lux

Хуачен Синь створив унікальну систему візуалізації даних Pollution Ranger, яка дозволить оцінити стан повітря на даний момент. Результати будуть відображатися на спеціальному екрані.

Новий винахід не займе багато місця, тому його можна розташувати практично де завгодно: прикріпити до машини або поставити на балкон. Все, що робить цей пристрій — збирає і показує свіжу інформацію про якість повітря. Дані відображаються на прозорому диску, який то світлішає, то темніє — все залежить від того, наскільки критичною є ситуація. Єдиний мінус цієї новинки в тому, що вона здатна показувати забруднення повітря лише в одному конкретному місці.

Хуачен Синь вирішив розробити цей пристрій тому, що уряд країни не завжди повідомляє правдиву інформацію щодо стану повітря. Саме тому він зважився на такий сміливий крок, який допоможе людям дізнатися всю правду про якість повітря в конкретній місцевості.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини