Головна Новини Суспільство Наука та освіта Через зарплати і компенсації нардеп Гончаренко назвав керівництво НАЗЯВО аморальним
commentss НОВИНИ Всі новини

Через зарплати і компенсації нардеп Гончаренко назвав керівництво НАЗЯВО аморальним

На думку народного депутата Олексія Гончаренка, керівництво НАЗЯВО користується службовим становищем заради власної вигоди

19 листопада 2020, 15:09
Поділіться публікацією:

Керівництво НАЗЯВО, відповідно до опублікованого фінзвіту, отримує заробітні плати в розмірі 60-75 тис. гривень. Але не дивлячись на такий високий рівень оплати, два заступники Сергія Квіта ще й беруть компенсацію у держави за знімання житла. Така поведінка "освітян" нардеп від ЄС Олексій Гончаренко вважаємо аморальним.

Через зарплати і компенсації нардеп Гончаренко назвав керівництво НАЗЯВО аморальним

"Я не володію фактами та деталями. Але з моральної точки зору вважаю це не нормальним. Юридично вони мають на це право, на жаль, і багато народних депутатів теж користуються такими привілеями. Ті, які декларують мільйонні доходи — вони паралельно беруть у держави гроші на оплату квартири. Така проблема є. З моральної точки зору я це засуджую і вважаю аморальним", — сказав він.

Як сказано у звіті НАЗЯВО, його глава отримує в середньому близько 65 000 грн в місяць. Заступники Квіта та секретарі: від 52 до 75 тис. Грн на місяць.

А два заступники — Стукало Н.В. і Назаров І.В., мають найвищі заробітки (понад 70 тис. грн кожен), ще й отримують компенсацію за оренду житла в формі щомісячної надбавки до зарплати.

"За звітний період кожним було отримано в середньому 9807,9 грн на місяць", — йдеться у звіті.

При цьому, середня вчительська затоптав в Україні, за даними сайту work.ua, становить всього 10-12 тис. грн.

Як раніше повідомляли "Коментарі", колишній міністр освіти Анна Новосад, якої не вистачало 36 тисяч гривень на життя, насправді отримувала в рази більше.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини