Головна Новини Суспільство Наука та освіта Через тиждень після початку навчального року на самоізоляції опинилися більше 5 тисяч школярів
commentss НОВИНИ Всі новини

Через тиждень після початку навчального року на самоізоляції опинилися більше 5 тисяч школярів

Всього за тиждень довелося відправити на самоізоляцію 115 класів

10 вересня 2020, 15:54
Поділіться публікацією:

В Україні за станом на 9 вересня понад 5 тисяч школярів перебувають на самоізоляції через пандемію коронавірусу. Про це заявив міністр охорони здоров'я Максим Степанов в ефірі програми "Сніданок з 1+1".

Через тиждень після початку навчального року на самоізоляції опинилися більше 5 тисяч школярів

За словами глави МОЗ, в Україні COVID-19 вже діагностували у 168 учнів і 130 вчителів. Щоб уникнути поширення коронавірусу, людей, які контактували з хворими, відправили на самоізоляцію. Таким чином, зараз 115 класів по всій Україні знаходяться на самоізоляції.

Максим Степанов також нагадав, що в нинішніх реаліях дуже важливо дотримуватися умов карантину і бути максимально обережними, щоб не заразитися коронавірусною інфекцією COVID-19.

Всього за тиждень довелося відправити на самоізоляцію 115 класів

Нагадаємо, за порушення карантинних правил в школі директор навчального закладу може бути оштрафований, а в разі трагічних наслідків — опинитися за ґратами.

Раніше "Коментарі" писали, що в Міністерстві освіти України діючу модель харчування в школах просять сприймати як необхідну під час пандемії коронавірусу. Так, в МОН заявили, що знають про скарги батьків з харчування дітей у шкільних їдальнях. Йдеться про те, що тих "сніданків" для учнів початкової школи, які порційно фасуються в разову упаковку, недостатньо для повноцінного сніданку. Але в умовах пандемії організація шкільного харчування вимагає інших підходів. Тому запевняють, що це вимушені дії на час, поки в країні діють карантинні обмеження.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини