Головна Новини Суспільство Війна з Росією Григорій Козловський надав нову партію допомоги 45-й бригаді ЗСУ та анонсував «Посейдони» для армії
commentss НОВИНИ Всі новини

Григорій Козловський надав нову партію допомоги 45-й бригаді ЗСУ та анонсував «Посейдони» для армії

Григорій Козловський не припиняє допомагати армії

2 грудня 2022, 09:50
Поділіться публікацією:

Цього разу меценат проанонсував різдвяну допомогу для військових, які отримають одні з найкращих безпілотників — "Посейдон". Це розвідувальні безпілотні літальні апарати, які оснащені двома камерами зі 40-кратним зумом, що дозволяє вести спостереження з великої висоти та служать "очима" для артилерійських підрозділів ЗСУ. Експерти називають "Посейдони" одними з найвищих технічних і високотехнологічних безпілотників у своєму класі. Вони не залишають теплового сліду, тому невидимі для радарів і тепловізорів, а також добре захищені від екстремальних умов і перешкод. Опинившись під впливом засобів радіоелектронної боротьби росіян, "Посейдон" продовжує летіти в заданому напрямку та передавати відеосигнал, тоді як інші БПЛА простіше "глушаться".

Григорій Козловський надав нову партію допомоги 45-й бригаді ЗСУ та анонсував «Посейдони» для армії

А зараз 45-та окрема артилерійська бригада Збройних Сил України отримала від Григорія Козловського зимові шини до вантажних автомобілів, свердлильний верстат, обладнання верхолаза та гідравлічний прес.

"Раніше такі колеса постачали з Білорусі, яка зараз є ворожою до нас. З нею торгівля зараз з відомих причин неможлива. Вдячні, що ви знайшли ці колеса, тому що потреба велика в них. Також дуже важливим для нас є гідравлічний прес, тому що ми будемо запускати ремонтну майстерню. Ми маємо з минулої партії допомоги шиномонтаж, шинобалансувальний стенд. Тому матимемо повноцінний сервісний центр для обслуговування всієї техніки. А завдяки обладнанню верхолаза виконуватимемо різні таємні завдання", — розповів молодший сержант, начальник складу автомобільної служби 45-ї окремої артилерійської бригади ЗСУ Роман Устрицький.

Він додав, що військові надзвичайно цінують таку допомогу, оскільки ці речі є дуже необхідними для них, а в наш час кожна допомога є дуже важливою. Тому в 45-й окремій артилерійській бригаді ЗСУ, за словами Романа Устрицького, дуже вдячні за таке сприяння.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини