Головна Новини Суспільство релігія В Україні з'явиться закон, який буде регулювати діяльність релігійних сект
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні з'явиться закон, який буде регулювати діяльність релігійних сект

Нардеп "Слуги народу" Галина Третьякова розповіла, як будуть захищати українців від технологій масового навіювання, в результаті яких вони віддають майно

19 липня 2020, 22:51 comments1499
Поділіться публікацією:

Народні депутати Верховної Ради готові розробити законопроект про регулювання діяльності релігійних або громадських організацій, які методами маніпуляції і психологічного впливу виманюють майно аж до переписування великої нерухомості. Про це розповіла голова комітету з питань соціальної політики Галина Третькова в інтерв'ю виданню "Громадське".

В Україні з'явиться закон, який буде регулювати діяльність релігійних сект

Так, за словами політика, мова йде про організації, які діють під приводом релігійних або інших переконань, але кінцева їх мета — отримання неоподаткованого прибутку, піддаючи людини навіюванню.

"В Америці це дуже потужно обговорюється, а у нас, на жаль, ці відносини не врегульовані. Під релігійними установами може прикриватися фінансова установа, яка може забирати у людей їхнє майно", — зазначила нардеп Третьякова.

Також член фракції "Слуга народу" зазначила, що такі організації в нашій країні мають високу популярність, оскільки часто залучають людей, які потрапили в біду.

"Така проблема є, коли під релігійною організацією ховається фінансова установа, в тому числі, і з "чорними нотаріусами", яка хоче забрати у людини її майно, користуючись тим, що людина в біді. Запускають програмування, щоб робити для того, щоб він приніс в цю організацію гроші і будь-яке цінне майно. Ми повинні їм протидіяти", — зазначила Третьякова.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Галина Третькова підтримала легалізацію проституції та одностатевих шлюбів в майбутньому для України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини