Головна Новини Суспільство релігія Глава РПЦ патріарх Кирило закликав не вірити чуткам про багатство православних священиків
commentss НОВИНИ Всі новини

Глава РПЦ патріарх Кирило закликав не вірити чуткам про багатство православних священиків

Скандальний московський патріарх Кирило в черговий раз розповів, що його засмучує, що люди легко піддаються обману

2 серпня 2020, 19:25
Поділіться публікацією:

Глава Російської православної церкви Московського патріархату Кирило заявив, що в світі регулярно виникають чутки про розкішне життя православних носіїв санів, що взагалі не відповідає істині. Про це передає російське видання "Сноб".

Так, під час проведення літургії в одному з храмів в центрі Москви, патріарх заявив, що довірливістю до подібних наклепів страждають не тільки миряни, але й самі служителі культу.

"Зовсім недавно давно знайомий мені архієрей звернувся за матеріальною допомогою під приводом, що у мене, відповідно до загальновідомої інформації, є в особистому розпорядженні шість мільярдів доларів. Значить, цю маячню досяг свідомості архієрея, і він в нього повірив", — зазначив патріарх.

Кирило додав, що якщо священнослужителі почнуть говорити "сильним світу цього" те, що їм приємно чути замість "божественної правди", церква "на руках носити будуть".

"Сьогодні такого не відбувається, і це, на його думку, свідчить про те, що вона" прагне тихим голосом звертатися до людей зі словом, сповненим божественної правди ", — уклав у своєму посланні глава РПЦ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в священному Синоді РПЦ категорично розкритикували сурогатне материнство, назвавши його "потворним явищем".

Глава РПЦ патріарх Кирило закликав не вірити чуткам про багатство православних священиків



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини