Головна Новини Суспільство медицина ВООЗ тепер рекомендує носити маски всім
commentss НОВИНИ Всі новини

ВООЗ тепер рекомендує носити маски всім

Всесвітня організація охорони здоров'я змінила свої рекомендації щодо захисних масок

7 червня 2020, 09:29 comments1828
Поділіться публікацією:

Громадянам рекомендується носити маски в місцях громадського користування, супермаркетах і громадському транспорті. З такими новими рекомендаціями виступила Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ). Про це повідомив голова організації Тедрос Гебрейесус.

ВООЗ тепер рекомендує носити маски всім

Згідно із заявою чиновника, у ВООЗ з'явилися нові підтвердження ефективності медичних масок для попередження зараження коронавірусом. За результатами останніх досліджень, маски обов'язкові для носіння там, де неможливо дотримуватися соціальну дистанцію.

"У світлі нових обставин ми рекомендуємо урядам закликати громадськість носити маски, коли існує активне масове поширення і важко дотримувати соціальну дистанцію", — сказав він.

У той же час, один з експертів ВООЗ з інфекційних захворювань Ейпріл Боллере уточнила, що людям варто носити тканинні маски, які мають три і більше захисних шарів. Зазначимо, що ВООЗ змінила свої рекомендації після того, як фахівці переконалися, що людина здатна поширювати коронавірус ще до появи симптомів захворювання. Раніше ВООЗ заперечувала необхідність носіння масок, вважаючи їх неефективним захистом.

Як повідомляв портал "Коментарі", раніше в ВООЗ попередили про спалах ще одного небезпечного вірусу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини