Головна Новини Суспільство медицина В Україні відновили карантинне зонування: в яких регіонах будуть найжорсткіші обмеження з 28 вересня
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні відновили карантинне зонування: в яких регіонах будуть найжорсткіші обмеження з 28 вересня

У «червоній» зоні залишаються два населених пункти

24 вересня 2020, 22:31
Поділіться публікацією:

Починаючи з понеділка, 28 вересня, в Україні буде діяти оновлений розподіл регіонів за рівнем епідеміологічної небезпеки на тлі пандемії коронавірусу. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов.

В Україні відновили карантинне зонування: в яких регіонах будуть найжорсткіші обмеження з 28 вересня

Згідно з повідомленням Міністерства охорони здоров'я України, з наступного понеділка в "червону" карантинну зону потраплять 2 адміністративні одиниці — міста Тернопіль та Бережани Тернопільської області. Водночас зараз в "червоній" зоні знаходяться 14 міст і районів.

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов зазначив, що 13 районів, які перебували на "червоній" зоні протягом останнього тижня, але вийдуть з неї вже в понеділок, однак вони продовжать впроваджувати протиепідемічні заходи відповідно до "помаранчевого" і "жовтого" рівнів.

Крім того, до "помаранчевого" рівню епідемічної небезпеки віднесені зараз 111 адміністративних одиниць, що на 26 більше, ніж минулого тижня. У "помаранчеву" зону потрапили обласні центри Івано-Франківськ, Ужгород, Суми, Хмельницький, Харків, Чернівці. А ось Київ з наступного тижня перенесуть в "жовту" зону.

В Україні відновили карантинне зонування: в яких регіонах будуть найжорсткіші обмеження з 28 вересня - фото 2

Крім Києва "жовтий" рівень з 28 вересня буде встановлено у 259 адміністративних одиницях, що на 23 більше, ніж тижнем раніше. До "зеленої" зони увійшли 245 адміністративних одиниць.

В Україні відновили карантинне зонування: в яких регіонах будуть найжорсткіші обмеження з 28 вересня - фото 3

Раніше "Коментарі" писали, що президент Володимир Зеленський заявив, що в Україні почалася друга хвиля коронавірусу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини