Головна Новини Суспільство медицина У зоні проведення операції Об'єднаних сил посилюють карантинні обмеження: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У зоні проведення операції Об'єднаних сил посилюють карантинні обмеження: що відомо

Буде різко обмежений в'їзд громадян, які не мають документів, що дають право перебувати в районі проведення ООС з боку Дніпропетровської, Харківської та Запорізької областей

31 серпня 2020, 22:54
Поділіться публікацією:

Карантинні обмеження в Донецькій і Луганській областях помітно посилять. Про це на сторінці в Facebook пише прес-центр штабу ООС.

У зоні проведення операції Об'єднаних сил посилюють карантинні обмеження: що відомо

Джерело: Свои.City

На даний момент відомо, що в зв'язку з погіршенням епідеміологічної ситуації в країні, різко обмежать в'їзд громадян, які не мають документів, що дають право перебувати в районі проведення ООС, з боку Дніпропетровської, Харківської та Запорізької областей.

При цьому контроль за дотриманням правил перевезення пасажирів на автостанціях, залізничних вокзалах, зупинках громадського транспорту, а також інших обмежень, введених урядом, продовжить здійснюватися.

Також, були посилені вимоги дотримання карантинних-обмежувальних заходів і для військових. Так, військовослужбовцям настійно рекомендується обмежити коло спілкування і уникати контактів з особовим складом інших підрозділів, а також з цивільними.

Крім того, зберігається вимога носіння медичної маски, а також обов'язкова профілактична дезінфекція місць несення служби.

Як раніше писали "Коментарі", з понеділка в Україні почало діяти нове епідеміологічне зонування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини