Головна Новини Суспільство медицина У Тернопільській області пацієнт в третій раз захворів коронавірусом
commentss НОВИНИ Всі новини

У Тернопільській області пацієнт в третій раз захворів коронавірусом

У Тернопільській області продовжують хворіти 1075 осіб, з них 144 знаходяться на стаціонарному лікуванні, в тому числі 15 – на кисневій масці, 17 – на кисневому концентраторі

29 липня 2020, 23:22
Поділіться публікацією:

Тернопільська облдержадміністрація продовжила діють карантинних заходів у зв'язку з епідемією коронавірусу. Про це в середу, 29 липня, повідомив начальник обласного управління охорони здоров'я Володимир Богайчук, передає "Кореспондент".

У Тернопільській області пацієнт в третій раз захворів коронавірусом

"На сьогодні спостерігаємо погіршення ситуації із захворюваністю COVID-19 у Тернопільській області", – сказав він.

За словами начальника тернопільського обласного управління охорони здоров'я, завантаженість ліжок хворими COVID-19 в лікарнях першої хвилі становить 26,7%.

В області продовжують хворіти 1075 осіб, з них 144 знаходяться на стаціонарному лікуванні, в тому числі 15 – на кисневій масці, 17 – на кисневому концентраторі. Близько 30 хворих у важкому стані.

"Це пов'язано з тим, що люди не до кінця розуміють складність ситуації із захворюваністю, яка виникає через недотримання карантинних заходів", – підкреслив Богайчук.

За останній тиждень найбільше випадків COVID-19 зареєстровано серед жителів Бережанського, Збаразького, Монастириського, Чортківського, Тернопільського районів і в Тернополі.

При цьому спостерігається агресивність вірусу в певних регіонах, зазначив Богайчук. Зокрема, у Монастирському районі майже всі хворі перебувають у важкому стані.

Крім того, в області зареєстровано кілька повторних випадків захворювання COVID-19. Є хворий, захворів вже в третій раз. "Ми повинні розуміти, що навіть якщо перехворіти коронавірусною інфекцією – це не захищає нас від повторного захворювання", – підкреслив Богайчук.

Нагадаємо, у ЦВК зафіксували випадок зараженнямкоронавірусом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини