Головна Новини Суспільство медицина У МОЗ заявили, що весілля сприяють поширенню коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

У МОЗ заявили, що весілля сприяють поширенню коронавірусу

У МОЗ знову акцентують увагу, що спалахи коронавірусу відбуваються після масових зібрань

13 серпня 2020, 12:21
Поділіться публікацією:

Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов під час брифінгу заявив, що проведення весіль, на яких збирається велика кількість людей, сприяє поширенню коронавірусу в країні.

У МОЗ заявили, що весілля сприяють поширенню коронавірусу

За його словами, в одному з регіонів нашої країни відбулися три весілля, після чого район потрапив в "червону" зону за темпами поширення коронавірусу в Україні.

Крім того, міністр розповів, що в Україні оновлений антирекорд за кількістю нових випадків зараження коронавірусом — за минулу добу COVID-19 діагностували у 1592 людиней, серед яких 88 дітей і 92 медичних працівники. Також встановлено антирекорд за кількістю госпіталізованих — 315 осіб. За останню добу в Україні зафіксовано 22 летальних випадка, одужали 530 пацієнтів. Загалом за добу провели 36 632 тестування, з них 18 984 дослідження — методом ПЛР і 17648 — методом ІФА.

Нагадаємо, народний депутат України від партії "Слуга народу" Роман Грищук захворів  на коронавірус. Про те, що 12 серпня тест ПЛР показав позитивний результат, розповіла дружина депутата Анна Гресь, у неї теж коронавірус.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини