Головна Новини Суспільство медицина У МОЗ розповіли, кого будуть відправляти на самоізоляцію у разі зараження коронавірусом вчителів
commentss НОВИНИ Всі новини

У МОЗ розповіли, кого будуть відправляти на самоізоляцію у разі зараження коронавірусом вчителів

Міністр охорони здоров'я розповів, хто відправиться на самоізоляцію

29 серпня 2020, 13:33 comments1875
Поділіться публікацією:

У разі зараження коронавирусной інфекцією COVID -19 шкільного вчителя, епідеміолог повинен визначити коло людей, яким необхідна самоізоляція, повідомив міністр охорони здоров'я України Максим Степанов. Про це передає "Інтерфакс-Україна" .

У МОЗ розповіли, кого будуть відправляти на самоізоляцію у разі зараження коронавірусом вчителів

"Якщо є підтверджений випадок вчителя в школі, який захворів COVID -19, рішення щодо відправки на самоізоляцію приймає безпосередньо епідеміолог, який проводить епідеміологічне розслідування", — сказав він на брифінгу в суботу в Києві.

Він пояснив, що в залежності від епідеміологічного розслідування саме епідеміолог визначає, хто саме вирушає на самоізоляцію.

Нагадаємо, згідно з даними Центру громадського здоров'я в Україні офіційно зареєстровано 116 978 випадків інфікування коронавирусной інфекцією COVID-19. За останню добу підтвердився ще 2481 випадок зараження інфекцією . У прес-службі Міністерства охорони здоров'я повідомили, що станом на 9:00 29 серпня в нашій країні через коронавируса вже померли 2492 людини. У той же час 56 138 осіб одужали.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини