Головна Новини Суспільство медицина У ЦВК зафіксували випадок зараження коронавірусом
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЦВК зафіксували випадок зараження коронавірусом

У ЦВК закликають не заходити в будівлю, де працює комісія без крайньої необхідності

29 липня 2020, 17:40
Поділіться публікацією:

У Центральній виборчій комісії (ЦВК) виявили випадок захворювання коронавірусом. У зв'язку з цим ЦВК посилила карантинні заходи. Про це пише "РБК-Україна" з посиланням на інформацію пресслужби ЦВК.

У ЦВК зафіксували випадок зараження коронавірусом

Громадян закликали не входити без необхідності в будівлю ЦВК. У разі відвідування необхідно одягати маски та рукавички, дотримуватися дистанції та не допускати скупчень людей.

Крім цього, у зв'язку з активною підготовкою до місцевих виборів, в ЦВК створили можливість попереднього запису для подачі документів за кандидатур до складу територіальних виборчих комісій. Подання приймаються з 27 липня по 5 серпня включно.

Попередньо записатися можна телефоном: (044) 256 — 81 — 66.

"Також просимо відвідувачів не створювати скупчення на другому поверсі адміністративної будівлі Комісії та дотримуватися фізичної дистанції не менше 1,5 метра з розрахунку не більше однієї людини на 5 квадратних метрів площі приміщення. Працівники секретаріату Комісії, беруть подання, захищені масками, рукавичками та екранами, забезпечені достатньою кількістю дезінфекційних засобів", – зазначили в ЦВК.

Раніше "Коментарі" писали, що в Центральній виборчій комісії назвали найбільш проблемні питання, які можуть нести ризики під час проведення виборів до міських, районних і сільських рад.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини