Головна Новини Суспільство медицина Шмигаль дав прогноз, скільки українців заразяться на коронавірус до жовтня
commentss НОВИНИ Всі новини

Шмигаль дав прогноз, скільки українців заразяться на коронавірус до жовтня

На думку прем'єр-міністра України, до жовтня кожен день кількість хворих буде в межах трьох тисяч осіб

1 вересня 2020, 12:42
Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністра України Денис Шмигаль прогнозує, що до кінця вересня-початку жовтня кількість хворих в країні буде щодня зростати до трьох тисяч осіб. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "1+1", передає "Українська правда".

Шмигаль дав прогноз, скільки українців заразяться на коронавірус до жовтня

"На цей момент у нас щодня від двох до двох з половиною тисяч тих, хто заразився  коронавірусом. За попередніми прогнозами, ця цифра зросте до трьох тисяч хворих. Тому заповнюваність лікарень може перевищити 80%, що є критичним показником. Коли буде пом'якшувати карантинні обмеження? Поки про це рано говорити, потрібно щоб епідемія пішла на спад ", — сказав Шмигаль.

Раніше "Коментарі" повідомляли про різке зростання захворілих на коронавірус в Україні. За останню добу 2088 осіб поповнили список тих, що заразилися. У лідерах за темпами поширення інфекції в цей раз виявилася Харківська область. Про це йдеться на сайті РНБО.

На вихідних наступ коронавірусу на Харківщину не було настільки стрімким. Наприклад, вчора лікарі відзвітували про 187 нові випадки за добу. Сьогодні ж ця цифра майже на сотню більше. За день медики підтвердили COVID-19 у 262 жителів області. Сьогодні, 1 вересня, це найвищий показник в Україні. Понад двісті нових випадків коронавірусу за добу також виявили в Одеській області. Всього їх 211.

А от найменше нових пацієнтів з COVID-19 з'явилося в Кіровоградській області. Там їх всього два. Загальна кількість інфікованих по Україні тепер досягає 123 303 осіб.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини