Головна Новини Суспільство медицина Подорож до Єгипту: наявність тесту на коронавірус з 1 вересня обов’язкова
commentss НОВИНИ Всі новини

Подорож до Єгипту: наявність тесту на коронавірус з 1 вересня обов’язкова

З 1 вересня всі без виключення особи віком від 6 років, в т.ч. громадяни Єгипту, які перетинають державний кордон країни на в’їзд, зобов’язані мати при собі сертифікат з негативним результатом ПЛР-тесту

27 серпня 2020, 17:43
Поділіться публікацією:

При в’їзді до Єгипту з 1 вересня вимагатимуть тест на коронавірус. Про це інформує Посольство України в Єгипті на офіційній сторінці Facebook.

Подорож до Єгипту: наявність тесту на коронавірус з 1 вересня обов’язкова

Джерело: Check Point

За словами представників Посольства, з першого дня осені всі без виключення особи віком від 6 років, в т.ч. громадяни Єгипту, які перетинають державний кордон країни на в’їзд, зобов’язані мати при собі сертифікат з негативним результатом ПЛР-тесту, зробленого не пізніше, ніж за 48 годин до прибуття.

Сертифікат ПЛР-тесту, який дозволяє в'їзд до Єгипту, повинен обов’язково містити точну дату та час здачі тесту особою, бути виданий офіційною лабораторією, та містити печатку лабораторії. У сертифікаті має бути обов’язково зазначено, що особі було проведено тестування типу RT-PCR. При цьому члени екіпажів морських та повітряних суден, які прибуватимуть до Єгипту, не звільняються від дотримання вказаних вимог. Тестування цією категорією осіб має узгоджуватись агентською компанію з обслуговування суден із Міністерством охорони здоровя.

Громадянам, у яких  відсутній необхідний сертифікат, буде відмовлено в перетині державного кордону Єгипту до відповідного розпорядження МОЗ.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", що в Україні до 31 жовтня продовжили та частково посилили карантин.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини