Головна Новини Суспільство медицина Пандемія коронавірусу почала виходити з-під контролю урядів - ВООЗ
commentss НОВИНИ Всі новини

Пандемія коронавірусу почала виходити з-під контролю урядів - ВООЗ

На думку експертів, епідемія коронавірусу після невеликої перерви знову повертається до Європи

2 листопада 2020, 20:30
Поділіться публікацією:

Пандемія коронавірусу почала виходити з-під контролю урядів - ВООЗ

Пандемія коронавірусу почала виходити з-під контролю урядів багатьох європейських країн. Таку заяву зробив сьогодні, 2 листопада, під час брифінгу голова програми ВООЗ з надзвичайних ситуацій Майкл Райан, який був опубліковано на акаунті в Twitter Всесвітньої організації здоров'я.

За словами Райана, багато країн потрапили в дуже складну ситуацію щодо коронавірусної інфекції. Вони повинні, але не можуть взяти поширення пандемії під контроль, адже дуже обмежені в заходах.

Також представник ВООЗ заявив, що не засуджує людей, які виходять на акції протесту щодо карантинних обмежень, адже абсолютно весь світ втомився від пандемії, що триває понад 9 місяців, і хоче повернутися до нормального життя.

"Важливо, щоб уряди прислухалися, підтримували зв'язок з населенням", — підкреслив Райан.

Крім того, він вважає, що, якщо протести проходять без жертв і при дотриманні заходів безпеки, тобто не збільшують ризик поширення захворювання, це носить тільки позитивний момент, тому що таким чином відбувається волевиявлення народу.

На думку експертів, епідемія коронавірусу знову поступово зміщується від Північної і Південної Америки в напрямку Європи. Найбільше страждають від поширення вірусу Франція, Іспанія та Італія. "Туманний Альбіон" нещодавно увійшов в ТОП-10 стала країн у світі, які побили антирекорд інфікованих за час пандемії — їх число перевищило 1 млн осіб.

Нагадаємо, медики розповіли, за яких симптомах навіть тим, хто не хворіє коронавірусів, слід звернутися за допомогою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини