Головна Новини Суспільство медицина МОЗ прогнозує карантин до квітня, а експерти стверджують, що "карантин вихідного дня» не стримає пандемію
commentss НОВИНИ Всі новини

МОЗ прогнозує карантин до квітня, а експерти стверджують, що "карантин вихідного дня» не стримає пандемію

Дві головні новини сьогоднішнього вечора

12 листопада 2020, 19:57
Поділіться публікацією:

Глава Міністерства охорони здоров'я України Максим Степанов спрогнозував, що карантинні обмеження в країні ослабнуть не раніше, ніж з настанням середини весни.

МОЗ прогнозує карантин до квітня, а експерти стверджують, що "карантин вихідного дня» не стримає пандемію

На думку міністра, карантин — це вимушений захід для того, щоб не зруйнувати систему охорони здоров'я України та зберегти життя українців.

Водночас представники Київської школи економіки проаналізували ситуацію із захворюваністю коронавірусом в країні, і зробили невтішні висновки про те, що введений вже з кінця цього тижня карантин вихідного дня не зупинить зростання захворюваності. На думку аналітиків, часткове обмеження, яким є карантин вихідного дня, не сприятиме зменшенню кількості хворих. Рано чи пізно Україна, як і Польща оголосить локдаун, отже, з огляду на ці обмеження, шкода для економіки країни буде завдано ще більш істотна.  

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що на сайті президента зареєстрували петицію з вимогою скасувати "карантин вихідного дня".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини