Головна Новини Суспільство медицина Коронавірус в Україні: свіжа статистика
commentss НОВИНИ Всі новини

Коронавірус в Україні: свіжа статистика

Кількість хворих в Україні зменшується

21 червня 2020, 09:43 comments3059
Поділіться публікацією:

За минулу добу в Україні виявили 735 нових випадків зараження коронавірусом, 8 людей померли від наслідків захворювання. Таку статистику наводять системи моніторингу поширення епідемії коронавіруса на електронній карті, створеної Головним ситуаційним центром України в Апараті Ради національної безпеки і оборони України.

Коронавірус в Україні: свіжа статистика

Згідно з офіційними даними, за час розповсюдження коронавіруса, COVID-19 вразив 36 тис. 560 осіб. Впоралися із захворюванням 16 тис. 509 громадян, померло від хвороби 1002 людини. Найбільше нових випадків коронавирусной інфекції протягом останньої доби зафіксували у Львівській (101), Рівненській (96) та Закарпатської (80 випадків) областях.

Луганська область стала єдиною, де за добу не підтвердили жодного нового випадку COVID-19.

В цілому, кількість хворих пішло на спад після низки антирекордів, дані статистики свідчать, що в Україні знижується показник захворюваності.

Як повідомляв портал "Коментарі", прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив про те, що в Україні почалася друга хвиля коронавіруса. Про це глава уряду сказав під час позачергового засідання. Шмигаль заявив про другу хвилю коронавіруса на тлі чергового антирекорду по захворюваності коронавірусом в країні. Прем'єр акцентував увагу на тому, що багато люди в Україні перестали дотримуватися умови карантину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини