Головна Новини Суспільство медицина Коронавірус в Україні: останні дані
commentss НОВИНИ Всі новини

Коронавірус в Україні: останні дані

МОЗ опублікував оперативні дані за статистикою коронавіруса в Україні

7 червня 2020, 09:54 comments3483
Поділіться публікацією:

Центр громадського здоров'я опублікував свіжі дані щодо ситуації з коронавірусом в Україні. Так, за останню добу лікарі підтвердили 485 випадків нового захворювання COVID-19. Змогли одужати 242 людини.

Коронавірус в Україні: останні дані

Всього з початку епідемії в Україні виявили захворювання у 26 999 тис. осіб. Одужали з них 12 тисяч 54 пацієнта, 788 випадків закінчилися летальним результатом. За минулу добу одужали 242 людини, від наслідків захворювання померли 11 пацієнтів.

Лідерами за кількістю нових випадків COVID-19 є Львівська область — там зафіксовано 68 пацієнтів. У Чернівецькій області 54 випадки зараження та в Києві за добу виявили коронавірус у 43 осіб. Без нових випадків обійшлися в Херсонській області. Сумська та Полтавська області мають по одному випадку захворювання.

Як повідомляв портал "Коментарі", збільшення числа хворих на коронавірус в Україні міністр охорони здоров'я Максим Степанов обумовлює недотриманням рекомендацій Моз з боку громадян. Про це міністр написав на своїй сторінці в Facebook. Як заявив глава Мінохоронздоров'я, тренд підвищення рівня захворюваності останніх кількох днів, має просте пояснення – суспільство досить легковажно поставилося до рекомендацій міністерства, а пом'якшення карантинних заходів сприйняло, як повну їх відміну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини