Головна Новини Суспільство медицина Кількість хасидів в Умані для святкування Рош ха-Шана буде істотно обмежена - ОП
commentss НОВИНИ Всі новини

Кількість хасидів в Умані для святкування Рош ха-Шана буде істотно обмежена - ОП

За словами Офісу Президента, паломництва хасидів в Умань для святкування Рош ха-Шана обмежена на прохання прем'єр-міністра Ізраїлю

25 серпня 2020, 17:19
Поділіться публікацією:

В Україні суттєво обмежать паломництво хасидів до Умані для святкування єврейського Нового року. Про сьогодні це йшлося на традиційному селекторній нараді під головуванням Президента Володимира Зеленського, повідомляє прес-служба глави держави.

Кількість хасидів в Умані для святкування Рош ха-Шана буде істотно обмежена - ОП

Джерело: Verge

"На прохання прем'єр-міністра Ізраїлю прийнято рішення про суттєве обмеження паломництва хасидів в Умань для святкування Рош ха-Шана", — заявили в ОП.

На нараді також звернули увагу на зростання показників захворюваності COVID-19 в світі, тому український уряд розробляє ряд заходів, які забороняють в'їзд в Україну іноземним громадянам з країн, що знаходяться в "червоній зоні" епідемії, терміном на 30 днів. У повідомленні наголошується, що водії транзитного транспорту і представники гуманітарних місій не потрапляють під цю заборону.

Глава Міністерства охорони здоров'я Максим Степанов поінформував, що в зв'язку з наближенням сезону ГРВІ МОЗ готується до закупівель протигрипозних вакцин для медиків, працівників поліції, Держприкордонслужби, представників сфери освіти — всього 1,5 млн доз.

Також, Володимир Зеленський додав, що перед початком епідемічного сезону також необхідно збільшити кількість ліжок у лікарнях і запустити масову програму вакцинації від грипу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляли про те, що адаптивний карантин в Україні може затягнутися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини