Головна Новини Суспільство медицина Глава всеукраїнського ЗМІ порадив Єрмаку лікувати COVID-19 в Чернівцях, де людям не вистачає кисню
commentss НОВИНИ Всі новини

Глава всеукраїнського ЗМІ порадив Єрмаку лікувати COVID-19 в Чернівцях, де людям не вистачає кисню

На думку Бродського, Феофанія не призначена Єрмаку за статусом

12 листопада 2020, 21:48
Поділіться публікацією:

Голова редакційної ради одного із всеукраїнських інтернет-видань, бізнесмен Михайло Бродський порекомендував главі Офісу президента Андрію Єрмаку лікуватися від коронавірусної хвороби в медустанові Чернівців. На своєму акаунті в Facebook він зробив репост розповіді медпрацівника Чернівецької ОДКБ Ольги Кобевко, яка протягом пандемії коронавірусу в Україні ділилася тим, як йдуть справи в медустанові, де вона працює, про забезпечення препаратами, "витратниками" і киснем.

Глава всеукраїнського ЗМІ порадив Єрмаку лікувати COVID-19 в Чернівцях, де людям не вистачає кисню

Також Бродський прокоментував пост, підкресливши, що Єрмак не має права проходити лікування в такому медзакладі, як Феофанія.

"Пропоную Єрмака терміново відправити лікуватися в цю лікарню. До речі," Феофанія "йому не призначена за статусом. Він просто ніхто. Ур * ди", — написав Бродський.

Нагадаємо, Президенту України та голові його Офісу одночасно діагностували COVID-19.

Глава всеукраїнського ЗМІ порадив Єрмаку лікувати COVID-19 в Чернівцях, де людям не вистачає кисню - фото 2


Раніше "Коментарі" опублікували інтерв'ю з медиком-інфекціоністом Чернівецької ОДКБ, яка з початку пандемії коронавірусу у світі почала вести свій блог в соцмережі, де розповідає, як йдуть справи в лікарні, де вона працює. Нещодавно жінка зробила пост про те, що через зростання захворюваності в області, з'явився дефіцит кисню для хворих. Пацієнти змушені самі купувати устаткування і привозити його до лікарні. Реакція чиновників області на пост не забарилася: незабаром жінку викликали в правоохоронні органи, де повідомили, що на неї написано заяву, в якому Кобевко звинувачують в порушеннях безпеки, пославшись на те, що вона дозволила пацієнтам користуватися власним обладнанням, а також в наклепі на керівництво області.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини