Головна Новини Суспільство медицина Діти виробили антитіла до Covid-19, не заразившись - дослідження
commentss НОВИНИ Всі новини

Діти виробили антитіла до Covid-19, не заразившись - дослідження

Вірус був знищений до того, як перетворився на Covid

18 листопада 2020, 14:15 comments1303
Поділіться публікацією:

Діти в Австралії, чиї батьки були заражені коронавірусом, виробили надзвичайно ефективні антитіла, навіть не отримавши позитивного результату тесту на вірус. У дослідженні, опублікованому у вівторок в медичному журналі Nature Communications, вчені обговорюють сім'ю з п'яти осіб, в якій обоє батьків заразилися Covid-19.

Діти виробили антитіла до Covid-19, не заразившись - дослідження

Фото: из открытых источников

Приблизно через тиждень після повернення того як  мати та  батько  побували на весіллі, у них з'явилися симптоми Covid-19. Вся сім'я була протестована на вірус, але діти отримали негативний результат.

"Це приголомшливо. Вони провели з нами півтора тижня, поки ми були інфіковані вірусом COVID", — сказала мати Лейла Савенко.

У двох синів почали з'являтися легкі симптоми й вся сім'я знову пройшла обстеження. В черговий раз тести дітей виявилися негативними. Незвичайні результати випробувань спонукали вчених попросити сім'ю взяти участь у дослідженні. Зразки крові, слини, сечі брали у всіх членів сім'ї кожні 2-3 дні протягом декількох тижнів.

Попри те, що тести на вірус були негативними, імунітет дітей реагував так сильно, що протидіяв потенційній інфекції або, як каже мати, "вірус був знищений до того, як перетворився на Covid".

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в Бельгії встановили меморіал жертвам Covid-19.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.rt.com/
comments

Обговорення


Новини