Головна Новини Суспільство медицина Директор київської школи спілкувалася з багатьма людьми після отримання позитивного тесту на COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Директор київської школи спілкувалася з багатьма людьми після отримання позитивного тесту на COVID-19

Випадки коронавірусу виявлені в дитячих садках столиці

15 червня 2020, 17:59 comments1465
Поділіться публікацією:

Директор однієї з київських шкіл, яка отримала позитивний тест на коронавірус Covid-19, продовжила ходити на роботу і спілкуватися з великою кількістю людей. Про це розповів мер столиці Віталій Кличко на своїй офіційній сторінці в Facebook.

Директор київської школи спілкувалася з багатьма людьми після отримання позитивного тесту на COVID-19

За його словами, київська Госпродпотребслужба вже звернулася в правоохоронні органи із заявою про порушення та проханням порушити кримінальну справу проти директора школи за порушення правил самоізоляції.

Серед іншого Кличко розповів про те, що випадки захворювання або підозри захворювання коронавірусом Covid-19 виявили також у трьох дитячих садах Києва, які на той момент не працювали, але готувалися до відкриття та прийому дітей.

За словами мера столиці, у дитсадку №804 в Оболонському районі захворіла вихователька у дитсадку №495 у Шевченківському районі підозра на коронавірус у інструктора з фізкультури, а в дитсадку №651 у Солом'янському районі виявили зараження коронавірусом всієї родини у музичного керівника. Всі три заклади поки залишаться закритими.

Як повідомляв портал "Коментарі", сьогодні, 15 червня, в Україні почався новий етап пом'якшення карантину: відкрили прохід в Крим з Херсонської області і частково відновили авіасполучення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини