Головна Новини Суспільство медицина Десять областей України не готові до чергового етапу ослаблення карантину
commentss НОВИНИ Всі новини

Десять областей України не готові до чергового етапу ослаблення карантину

На тлі різкого стрибка захворюваності коронавірусом в Україні можуть ввести нові обмеження

18 червня 2020, 13:56 comments1338
Поділіться публікацією:

В Україні за останні дні стрімко збільшується кількість хворих на коронавірус. Станом на сьогодні, 18 червня, десять областей не готові до чергового етапу послаблення карантину. На це рішення впливають кілька показників, серед яких кількість хворих на 100 тис. осіб, завантаженість лікарняних ліжок, а також кількість проведених тестувань на 100 тис. осіб.

Десять областей України не готові до чергового етапу ослаблення карантину

На наступний етап послаблення обмежень не зможуть перейти такі області: Харківська, Житомирська, Вінницька, Рівненська, Волинська, Тернопільська, Чернівецька, Львівська, Івано-Франківська, Закарпатська.

Зазначимо, що за даними МОЗ, за добу COVID-19 підтвердили ще у 829 чоловік. Такого різкого стрибка захворюваності в Україні ще не було.

Напередодні Кабмін вирішив продовжити адаптивний карантин в Україні до 31 липня. Сьогодні стало зрозуміло чому. Після вчорашнього рекорду 758 хворих, сьогодні Україна встановила новий. Тепер загальна кількість інфікованих досягла 34 063 чоловік. 15 447 змогли хворобу перемогти. При чому, 504 з них негативні результати повторного тесту на коронавірус отримали напередодні. Варто зазначити, що це також досить високий показник.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини