Головна Новини Суспільство медицина Британські вчені розповіли, чи може виробитися колективний імунітет до COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Британські вчені розповіли, чи може виробитися колективний імунітет до COVID-19

Особливо інтенсивно антитіла падають, перш за все, у тих, хто переніс хворобу в легкій формі

27 жовтня 2020, 10:13 comments1128
Поділіться публікацією:

Вчені прийшли до висновку, що у людства не виробиться колективний імунітет до COVID-19. Про це повідомляють експерти Імперського коледжу Лондона, пише Reuters.

Британські вчені розповіли, чи може виробитися колективний імунітет до COVID-19

Результати нового дослідження свідчать, що з часом кількість антитіл до коронавірусу у всіх людей, які перехворіли COVID-19, зменшується. Так, тільки у Великобританії кількість громадян з антитілами зменшилася на чверть, що підвищує ризики другої хвилі коронавірусу. Причому, інтенсивно антитіла падають, перш за все, у тих, хто переніс хворобу в легкій формі.

Нагадаємо, коронавірус знову набирає обертів. За вчора в Україні лікарі виявили вже 6677 нових хворих з Covid-19. У трійку лідерів за темпами поширення в цей раз повернувся Київ. Covid-19 підтвердили ще у 525 жителів столиці. І все ж забрати таким чином пальму першості у Харківській області не вдалося. Це, як і раніше, регіон, який інфекція вражає сильніше за все. За вчора там виявили ще 556 хворих. Також в цей раз в трійку увірвалася Львівська область. Регіон також зараз один з найбільш уражених, а число інфікованих напередодні виросло на 478 чоловік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини