Головна Новини Суспільство неймовірно Жінка 10 разів виходила заміж і кожен раз здійснювала одну і ту ж помилку
commentss НОВИНИ Всі новини

Жінка 10 разів виходила заміж і кожен раз здійснювала одну і ту ж помилку

Американка планує продовжувати пошуки судженого, незважаючи ні на що

30 жовтня 2020, 20:46 comments1031
Поділіться публікацією:

В ефірі ток-шоу Dr Phil підприємниця з Америки чесно розповіла про всі стосунки з чоловіками, які були в її житті. Кессі поділилася, що десять разів була заміжня, але завжди шлюб закінчувався розлученням. Вона не могла зрозуміти, чому так відбувалося, адже завжди виходила заміж по любові і ніколи не йшла під вінець через гроші. Про це пише видання golos.

Жінка 10 разів виходила заміж і кожен раз здійснювала одну і ту ж помилку

Жінка, яка 10 разів виходила заміж. Фото: unsplash

Американка каже, що перший шлюб виявився найтривалішим в її житті — 8 років. З другим чоловіком вона розійшлася через 7 років спільного життя, у них є спільна дитина. А найкоротше заміжжя в житті жінки тривало всього півроку.

Як потім з'ясувалося, у всіх випадках саме Кессі була ініціатором розлучення, коли у стосунках з партнером назрівала серйозна проблема. На даний момент її знову чекає розлучення. Останній її чоловік каже, що вона занадто сильно намагалася його контролювати, і це було просто нестерпно.

"Все дійшло до того, що я вже не знаю, сміятися мені над своїм життям чи плакати. Іноді я роблю і те й інше одночасно", — зізналася 56-річна підприємниця.

Психолог порадив жінці набагато ретельніше підходити до вибору свого майбутнього партнера, а також не прагнути відразу ж починати новий роман, а дати собі час все обдумати і переосмислити.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, від яких жінок ніколи не йдуть чоловіки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини