Головна Новини Суспільство неймовірно У Тихому океані врятували мешканців безлюдного острова завдяки гігантському "SOS" на піску (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Тихому океані врятували мешканців безлюдного острова завдяки гігантському "SOS" на піску (ВІДЕО)

Троє моряків застрягли на безлюдному острові і вирішили діяти, як в кіно

4 серпня 2020, 14:20 comments1765
Поділіться публікацією:

З безлюдного острова в Тихому океані вдалося врятувати трьох моряків, яких помітили завдяки величезному сигналу SOS на піску. Про неймовірну історію повідомляє CNN .

У Тихому океані врятували мешканців безлюдного острова завдяки гігантському "SOS" на піску (ВІДЕО)

Відомо, що 30 липня троє чоловіків вийшли на воду і збиралися подолати шлях від атола Пулават до Пулап в регіоні островів Мікронезії. Але сталося непередбачене: мандрівники збилися зі шляху і незабаром у них закінчилося пальне. В результаті, вони застрягли на безлюдному острові Пікелот, де провели три дні. Їх дивом помітив американський військовий літак, екіпаж якого випадково побачив напис SOS на пляжі. Забрати моряків відразу не вийшло, однак їм передали провізію і через добу евакуювали за допомогою корабля.

Нагадаємо, більше чверті українців відмовилися від відпочинку цього літа . Відповідно до соцопитування, в основному, українці відмовляються від відпустки через те, що пандемія позначилася на їх фінансовому становищі: близько 40% респондентів зізналися, що відчувають труднощі з грошима. 18% повідомили, що нікуди не поїхали цього літа саме через страх заразитися коронавірусом. Ще 13% респондентів відмовилися від відпустки через різні сімейні обставини, а 10% — через проблеми на роботі. А ось через закриті кордони вдома залишилося лише 4% українців. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини