Головна Новини Суспільство неймовірно У це складно повірити: найдивніші весільні традиції
commentss НОВИНИ Всі новини

У це складно повірити: найдивніші весільні традиції

В деякі з цих традицій складно повірити

31 жовтня 2020, 03:15 comments1729
Поділіться публікацією:

День весілля — один з найбільш довгоочікуваних і прекрасних свят в житті. Але у кожного народу є свої звичаї та традиції, без яких не обходиться цей важливий день. І вони настільки дивовижні й різноманітні, що іноді в них важко повірити. Видання Miridei поділилося підбіркою найдивніших весільних традицій.

У це складно повірити: найдивніші весільні традиції

Острів Ява

На індонезійському острові Ява молодята перед реєстрацією шлюбу повинні сплатити мито в бюджет. Але не грошима! Всі, хто хоче створити сім'ю, повинні принести місцевій адміністрації 25 хвостів дохлих щурів. За розлучення, до слова, "платять" більше — 40 хвостів.

Нова Гвінея

У папуасів не менше дивні традиції, адже наречена на весіллі замість фати надягає на голову вивернутий шлунок свині, які для корінного населення є священними. Наречений, в свою чергу, повинен подарувати коханій 20 шкур райських птахів, морських черепашок і свиней.

Албанія

Після весілля наречений і наречена в Албанії не можуть займатися коханням. Дівчина три ночі поспіль повинна відмовляти своєму чоловікові. Це такий звичай. Таким опором, вона нібито приводить в подив злих духів і демонструє свою непорочність.

Персія

Підготовка нареченого до весілля в Персії нічим не краще, ніж у дівчини, адже він відчуває всю "красу" жіночих косметичних процедур. Чоловікові роблять повну епіляцію, щоб на його тілі не залишилося жодного волоска.

Острів Тробріан

Хто не заморочується над весільними традиціями, так це жителі острова Тробріан, який розташований в південній частині Тихого океану. Хочете одружитися? Для цього жінці та чоловікові потрібно всього лише поїсти з однієї тарілки на очах усього племені, і все, справу зроблено.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як карантин позначився на весіллях і розлученнях в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини