Головна Новини Суспільство неймовірно ТОП-5 фотографій, в справжність яких складно повірити
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП-5 фотографій, в справжність яких складно повірити

Цих фотографій не торкалася рука фотошопу

6 вересня 2020, 13:50 comments1507
Поділіться публікацією:

Визначити справжність фотографій в сучасному світі стає все важче, тому що багато людей володіють фотошопом і за допомогою програми намагаються "поліпшити" знімок. Через це багато відредагованих кадрів часто приймають за справжні. Або ж навпаки ... є дивовижні фотографії, в реальність яких повірити дуже складно. Саме такою підбіркою і поділилося видання 24tv.

ТОП-5 фотографій, в справжність яких складно повірити



Різнобарвні скелі геопарка Чжан'е Данься

Цей геопарк знаходиться в Китаї, головною його "родзинкою" є кольорові скелі. Такий мальовничий вид вони отримали завдяки відкладенням пісковика та інших корисних природних матеріалів, які формувалися в цьому місці мільйони років. Вітер, дощ і час створили в геопарку незвичайні форми скель, в тому числі схожих на вежі, стовпи з ярами, різних кольорів, візерунків і розмірів.


Будинок, який тане

Так, це реальний кадр, зроблений в Парижі за адресою: проспект Жоржа V. З приводу цієї фотографії в мережі ходило безліч суперечок, адже в її реальність повірити складно. Але будівля дійсно мало такий вигляд. Секрет полягав у тому, що під час реставрації, його накривала ширма з перекрученою перспективою.

ТОП-5 фотографій, в справжність яких складно повірити - фото 2

Хмари Asperitas

Ці хмари здаються "зловісними", але вони дуже швидко розсіюються, без всякого шторму. Asperitas — особливий вид хмар, який характеризується наявністю локалізованих хвиль, іноді з загостреним закінченням.

ТОП-5 фотографій, в справжність яких складно повірити - фото 3

Острів Касива і човни в повітрі

На південному заході Японії є невеликий острів, де вода настільки прозора, що здається ніби човни "пливуть по повітрю". У цьому місці легко можна розглянути барвистих рибок та інших морських мешканців, які населяють кораловий риф.

ТОП-5 фотографій, в справжність яких складно повірити - фото 4

Блискавка, яка потрапила в вулкан

На території Чилі знаходиться вулкан Кальбуко, останнє виверження якого відбулося у 2015 році. Якраз в той час почалася гроза і фотографу Нігроні вдалося сфотографувати, як блискавка влучила в вулкан. Видовище страхітливе, чи не так?

ТОП-5 фотографій, в справжність яких складно повірити - фото 5

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які фотографії є найдорожчими у світі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини