Головна Новини Суспільство неймовірно Питна і тунельна: список найнезвичайніших книжок у світі
commentss НОВИНИ Всі новини

Питна і тунельна: список найнезвичайніших книжок у світі

Існування цих книг само по собі можна назвати фантастикою

1 жовтня 2020, 00:40
Поділіться публікацією:

Книги — це вічне джерело знань і мотивації. Але існую книги, які вражають не тільки своїм змістом, а ще й своєю ідеєю, і оформленням, тому що перетворюються в справжній витвір мистецтва. Добіркою таких книг поділилося видання Billionnews.

Питна і тунельна: список найнезвичайніших книжок у світі

"Мій тато в джунглях"

П'ять років тому в одному з аргентинських видавництв представили проект "Книга-дерево-книга", який отримав величезну популярність. Його суть полягала в тому, щоб випускати дитячі книги з переробленого паперу, в який вплетене насіння та екологічні чорнила. Після прочитання, книгу можна посадити й через деякий час з неї виросте дерево. Ця ідея нагадує про важливість збереження лісів нашої планети.

Питна і тунельна: список найнезвичайніших книжок у світі - фото 2

"Питна" книга

Книга, створена американським хіміком, примітна тим, що її можна використовувати як фільтр для води. Сторінки цього твору складаються з особливого абсорбуючого матеріалу з тонким покриттям срібних частинок, які можуть очистити брудну воду і запобігти попаданню небезпечних бактерій.

Питна і тунельна: список найнезвичайніших книжок у світі - фото 3

"Тунельна" книга

Дивовижний витвір, який належить ілюстратору і "паперовому скульптору" Марії Писано. У цій книзі не тільки розказана, але і показана історія створення підземного тунелю, який з'єднує Нью-Йорк і Нью-Джерсі.

Питна і тунельна: список найнезвичайніших книжок у світі - фото 4

"Книга-приправа"

Ця книга точно стане паличкою-виручалочкою будь-якого кухаря, адже в її листках зберігаються різні спеції. Для того, щоб використовувати їх за призначенням, досить відірвати листочок і покласти на сковороду, протягом пари хвилин він розчинитися і ви отримаєте свої спеції.

Питна і тунельна: список найнезвичайніших книжок у світі - фото 5

Раніше видання "Коментарі" розповідало про кращі книги 2020 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини