Головна Новини Суспільство неймовірно Підліток, який втратив на Донбасі обидві ноги і руку, встановив рекорд України (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Підліток, який втратив на Донбасі обидві ноги і руку, встановив рекорд України (відео)

Інвалід війни Микола Ніжніковський, який від вибуху снаряда втратив кінцівки і отримав численні важкі поранення, переплив Дніпро

31 липня 2020, 13:20 comments1005
Поділіться публікацією:

16-річний підліток, який в результаті вибуху ворожої міни на Донбасі втратив обидві ноги і руку, зміг переплисти Дніпро в Києві. Про це повідомляє "Знай.юа".

Підліток, який втратив на Донбасі обидві ноги і руку, встановив рекорд України (відео)

Підліток, який втратив на Донбасі обидві ноги і руку, встановив рекорд України (відео) - фото 2
За словами глави організації Сергія Раманова, хлопець посилено готувався — тренувався в басейні. Однак друзі і знайомі підлітка хвилювалися, що він не подужає сильної течії Дніпра. Незважаючи на всі перешкоди, підліток зумів здійснити задумане і встановив новий рекорд України.
"В честь Міжнародного дня Дружби, хлопчик-інвалід війни Коля Ніжніковський, який від вибуху снаряда втратив обидві ноги і руку, а також отримав численні важкі поранення, перепливає Дніпро в районі Пішохідного мосту. Супроводжував Колю у запливі через річку Дніпро його тренер, рекордсмен світу з плавання Олег Лісогор", — написав Раманов.
Час, за який хлопець подолав дистанцію, не засікали — це не грає в цьому випадку ніякого значення, впевнені організатори події. Головне — це воля до життя і жага перемоги.


Раніше ми повідомляли, що автопортрет пензля Рембрандта продали на аукціоні в Лондоні за 14,5 мільйона фунтів (18,7 мільйона доларів). Це рекордна вартість автопортрета голландського художника.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини