Головна Новини Суспільство неймовірно Перший літаючий автомобіль апробували в Туреччині: відомі деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Перший літаючий автомобіль апробували в Туреччині: відомі деталі

Після впровадження певних новацій, автомобіль зможе підніматися вгору до двох тисяч метрів, пересуваючись по повітрю зі швидкістю до 100 кілометрів на годину

18 вересня 2020, 16:38
Поділіться публікацією:

Перші апробації літаючого автомобіля відбулися в Туреччині. Про це повідомило на своєму УouТube-каналі видання Global News.

Перший літаючий автомобіль апробували в Туреччині: відомі деталі

Фото: Toyota

Відомо, що автомобіль під назвою Cezeri належить стамбульській компанії Baykar Defense.

Відзначається, що на даний момент транспортний засіб піднявся на висоту 10 метрів. Однак, після впровадження певних новацій, автомобіль зможе підніматися вгору до двох тисяч метрів, пересуваючись по повітрю зі швидкістю до 100 кілометрів на годину.

Представники Baykar Defense сподіваються, що новинка займе своє місце на світовому ринку вже через 10-15 років. Відзначається, що наступне випробування транспортного засобу відбудеться з водієм, ну, або пілотом на борту!

Відомо, що японська компанія Toyota в 2019 році анонсувала випуск літаючого автомобіля. У проект вклали 350 тис доларів. Презентація новинки повинна була відбутися на Олімпіаді-2020 року, але поки її так і не було. За словами представника японської автомобільної корпорації, до 2030 року вони хочуть перейти до масового виробництва повітряних транспортних засобів, щоб розвантажити автомобільні дороги Японії.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Rolls-Royce представив новий розкішний автомобіль.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини