Головна Новини Суспільство неймовірно П'ять незвичайних ресторанів світу, які варто відвідати
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять незвичайних ресторанів світу, які варто відвідати

Ці ресторани зачаровують своєю атмосферою і дизайном

24 вересня 2020, 00:30 comments1153
Поділіться публікацією:

У різних куточках планети є дивовижні ресторани, які залучають своєю особливою атмосферою і дизайнерськими рішеннями. У більшості з цих закладів їжа відходить на другий план, а головні враження забезпечує саме сама концепція. Добіркою найнеймовірніших ресторанів поділилося видання Food.inmyroom.

П'ять незвичайних ресторанів світу, які варто відвідати

Ithaa Restaurant (Мальдіви)

Це унікальний заклад, який знаходиться в гарній лагуні Індійського океану. Відвідувачі отримують можливість насолодитися трапезою на глибині 5 метрів з панорамним видом під кутом 270 градусів. Заклад маленький, розміститися в ньому можуть всього 14 осіб.

П'ять незвичайних ресторанів світу, які варто відвідати - фото 2

Dinner in the Sky (Бельгія)

Якщо ви жадаєте гострих відчуттів, тоді обов'язково відвідайте ресторан на висоті 50 метрів. Ви отримаєте можливість насолодитися прекрасним видом і спробувати різні смаколики. Місця в ньому обмежені, поміститися можуть всього 22 особи. Плюс з вами буде кухар, офіціант, співробітник служби безпеки, а за додаткову плату можна замовити й музику.

П'ять незвичайних ресторанів світу, які варто відвідати - фото 3

Ice Lounge (ОАЕ)

Від спеки жителі та гості Дубая рятуються в крижаному кафе. Це незвичайний заклад, в якому столи, стільці, декор та навіть деякий посуд повністю виконаний з льоду. Інтер'єр висвітлюється за допомогою різнокольорових світильників, які підкреслюють мерехтіння льоду і від цього атмосфера в ресторані виходить казковою.

П'ять незвичайних ресторанів світу, які варто відвідати - фото 4

Yellow Treehouse Restaurant (Нова Зеландія)

Цей ресторан знаходиться на 12-метровій висоті. Він являє собою дерев'яний будинок на дереві, який знаходиться прямо на стовбурі та практично "обвиває" стару секвойю. Увечері ресторан виглядає максимально ефектно за рахунок додаткового підсвічування.

П'ять незвичайних ресторанів світу, які варто відвідати - фото 5

Villa Escudero Restaurant (Філіппіни)

Цей ресторан знаходиться прямо біля підніжжя водоспаду. Його називають "облагородженою цивілізацією", так як водоспаду надали форму, заточили в бетон, щоб відвідувачі почували себе максимально комфортно і не боялися наступити на що-небудь гостре або поранитися. Головна особливість закладу полягає в тому, що відвідувачі дивляться на водоспад не з боку, а прямо з-під нього.

П'ять незвичайних ресторанів світу, які варто відвідати - фото 6

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які ц світі існують незвичайні готелі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини