Головна Новини Суспільство неймовірно Одне на 25 мільйонів: австралієць знайшов рідкісне куряче яйце
commentss НОВИНИ Всі новини

Одне на 25 мільйонів: австралієць знайшов рідкісне куряче яйце

Сніданок в австралійця був з «сюрпризом»

3 листопада 2020, 10:50 comments4696
Поділіться публікацією:

Австралієць вирішив приготувати собі омлет і пішов до комори за курячими яйцями, вибравши найбільше, він поспішив додому, щоб приготувати сніданок. Але коли він розбив яйце, на нього чекав справжній сюрприз.

Одне на 25 мільйонів: австралієць знайшов рідкісне куряче яйце

рідкісне куряче яйце (фото: Medialeaks)

Тайлер Зейдель, сім'я якого володіє великим домашнім господарством, розповів, що виявив яйце з трьома жовтками, що трапляється вкрай рідко. Він покликав своїх батьків, які також були шоковані знахідкою сина. За словами фермерів, вони такого ще ніколи не зустрічали, хоча на смак це яйце нічим не відрізнялося від звичайного.

Одне на 25 мільйонів: австралієць знайшов рідкісне куряче яйце - фото 2

Цю історію австралієць розповів в соціальних мережах, опублікувавши відповідне фото і незабаром отримав відповідь від вчених з університету Сіднея. Вони відзначили, що в природі часто можна зустріти курячі яйця з двома жовтками, а ось з трьома — дуже рідко — таке яйце буває одне на 25 мільйонів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що мешканка Китаю стала зіркою мережі через незвичайне яйце, яке вона знайшла у себе на подвір'ї. Одне куряче яйце було зеленого кольору і в плямах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини