Головна Новини Суспільство неймовірно Мертві душі по-японськи: родичі 30 років приховували смерть чоловіка, отримуючи за нього пенсію
commentss НОВИНИ Всі новини

Мертві душі по-японськи: родичі 30 років приховували смерть чоловіка, отримуючи за нього пенсію

Випадок викликав хвилю перевірок в японських будинках, в яких жили довгожителі країни

28 вересня 2020, 20:55
Поділіться публікацією:

Японія завжди пишалася тривалістю життя своїх співгромадян і кількості громадян, чий вік перевалив за 100 років. Але виявилося, що справа не тільки спосіб життя японців, але ще і в жадібності їх родичів. Про це пише HistoryVille.

Мертві душі по-японськи: родичі 30 років приховували смерть чоловіка, отримуючи за нього пенсію

Джерело: Facebook HistoryVille

Влітку 2010 року влада Токіо вирішили привітати з річницею довгожителя японської столиці Согена Катос 111-річчям. А також з тим, що на той момент він став найстаршим жителем міста.

Коли представники муніципалітету з'явилися в житло довгожителя, його дочка, якій було вже далеко за 70, довго не пускала їх в квартиру, аргументуючи відмову тим, що її батько не сильно здоровий. А потім сусіди обмовилися, що не бачили Катос вже дуже довгий час. Коли представники влади міста все-таки потрапили в оселю "довгожителя", застали лише останки чоловіка 30-річної давності. Виявилося, що, поки родичі приховували смерть чоловіка, держава виплатила йому пенсію на загальну суму майже Ґ10 млн.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що психолог вказала на чотири найпопулярніших ситуації, в яких батьки припускаються помилок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини