Головна Новини Суспільство неймовірно "Мені стало трохи не по собі": чоловік в 32 роки виглядає як підліток (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Мені стало трохи не по собі": чоловік в 32 роки виглядає як підліток (відео)

У нього є кохана дівчина і робота

18 вересня 2020, 20:04 comments3154
Поділіться публікацією:








Денис Вашурін, який живе в Приморському краї (РФ), перестав фізично дорослішати в віці 13 років. Про свою незвичайну історію він вирішив розповісти в інтерв'ю для YouTube-каналу "Вася на сіні". Про це пише видання segodnya.

"Мені стало трохи не по собі": чоловік в 32 роки виглядає як підліток (відео)

Чоловік в 32 роки виглядає як підліток. Фото: unsplash

Денис працює в місцевій компанії, а у вільний від роботи час любить відправитися на рибалку, або провести час зі своєю другою половинкою. У своєму інтерв'ю хлопець поділився переживаннями з приводу своєї особливості. Він сказав, що спочатку в нього були тривожні думки, він і гадки не мав, що робити далі. Зараз Денис трохи призвичаївся до цього, але все одно продовжує відчувати дискомфорт.

"Коли я усвідомив, що більше не буду фізично змінюватися, мені стало трохи не по собі. Я думав про те, як складеться моє життя і чи буде мені важко", — говорить він.

Також чоловік додав, що якщо від такої юної зовнішності була б хоч якась користь, то йому було б набагато легше. А так йому доводиться відчувати себе на свій справжній вік, а не той, що здається всім людям. Росіянин каже, що в 32 роки у нього є проблеми зі спиною і болять суглоби.

Денис Вашурін підсумував, що ні в якому разі не потрібно судити будь-кого з зовнішності. Адже ви можете навіть не здогадуватися, з чим щодня доводиться боротися людині. І в цілому, в житті повно абсолютно дивних фактів, про існування яких ми навіть не підозрюємо.


Раніше "Коментарі" повідомляли, подружжю з Великобританії вдалося одночасно виграти в лотерею за різними квитками.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини